Popiezius_Pranciskus Parašė Vasario 2 Parašė Vasario 2 🌅 SUNSIDE.LT – BENDRUOMENĖS PRISISTATYMAI 🌞 Sveikas atvykęs į SunSide.lt prisistatymų skiltį! Čia kiekvienas bendruomenės narys turi progą atskleisti save – tiek žaidimo pasaulyje, tiek realiame gyvenime. Papasakok apie savo personažą, pasiekimus, tikslus ar net kasdienybę. Leisk mums pamatyti, kas slepiasi už tavo slapyvardžio. 💬 📜 TAISYKLĖS IR REKOMENDACIJOS: 💛 1️⃣ Būk nuoširdus ir tikras. Tavo prisistatymas turėtų atspindėti tave patį – tikrus faktus, patirtį ir požiūrį. Humoras sveikintinas 😄, tačiau temos be prasmės ar kurtos tik pašaipai – bus šalinamos pagal forumo taisykles. 💬 2️⃣ Tvarka komentaruose. Nekurk bereikalingų žinučių („ačiū“, „geras prisistatymas“ ir pan.) po kiekvieno komentaro. Jei nori, kad tema būtų matoma dažniau – naudok funkciją „Prikelti temą“. Padėką komentuojantiems išreikšk per reputacijos sistemą 👍 🧑💻 3️⃣ Prisistatyk iš savo paskyros. Temas kurk tik iš savo pagrindinės forumo paskyros. Jei neturi prieigos – pasirūpink jos atkūrimu vietoje naujos kūrimo. 🗂️ 4️⃣ Anketa – tik pagalba, ne privalomas šablonas. Pateikta forma skirta tau padėti išreikšti mintis, bet gali ją laisvai koreguoti, trumpinti ar papildyti. Svarbiausia – kad tavo tema būtų asmeniška ir išskirtinė. 🌟 🧾 PAVYZDINĖ PRISISTATYMO ANKETA: Naudok ją kaip įkvėpimą – nebūtina visko kopijuoti, kurk savaip! 🎨 🎮 AŠ SUNSIDE.LT PROJEKTE 💠 Mano slapyvardis serveryje: 💠 Kiek laiko esu SunSide.lt projekte? Ar esu žaidęs kituose projektuose? 💠 Dėl ko manau esu labiausiai žinomas bendruomenėje? 💠 Ką šiuo metu veikiu projekte ir kokie mano tikslai? 💠 Jei galėčiau 24 valandoms gauti bet kokias pareigas – kokias rinkčiausi ir ką pakeisčiau? 💠 Mėgstamiausias darbas su pakvietimu: 💠 Artimiausi draugai projekte: 💠 Didžiausi priešai ar konkurentai: 💠 Geriausias dalykas, nutikęs SunSide.lt šiemet: 🌍 AŠ REALYBĖJE 🏡 Tikras vardas (ar pravardė): 📍 Iš kokio miesto esu / kur gyvenu dabar: 🎂 Kada gimtadienis (mėnuo, data, zodiakas): 🎓 Kuo šiuo metu užsiimu (mokslai, darbas): 🎯 Laisvalaikio pomėgiai ir hobiai: 🚀 Ką naujo norėčiau išbandyti: 🚗 Ar turiu vairuotojo pažymėjimą? Ką vairuoju? 🐾 Ar turiu augintinių? Kokius? 🎬 Mano mėgstamiausių filmų TOP: 📖 Apie kokią profesiją svajojau vaikystėje ir kodėl jos dar nepasiekiau: ✈️ Kokias šalis ar miestus esu aplankęs? Ką rekomenduočiau kitiems? 🤝 Su kokiais SunSide.lt žaidėjais norėčiau susitikti gyvai: 👋 Kuriuos SunSide.lt žaidėjus jau pažįstu realybėje: ✨ Kiti įdomūs faktai apie mane: 🧡 TAVO ISTORIJA PRASIDEDA ČIA: Nebijok parodyti savo asmenybės – sukurk prisistatymą, kuris tikrai atspindi, kas tu esi. Tegul tai būna ne šiaip forumo tema, o tavo istorijos pradžia SunSide.lt bendruomenėje! 🌟 PATARIMAS: Prisistatyk nuoširdžiai, bet nepamiršk apsaugoti savo asmeninės informacijos. Dalinkis tuo, kas leidžia tave pažinti, tačiau visada išlaikyk saugumo ribas. Autentiškumas, pagarba ir kūrybiškumas – raktas į gerą įspūdį bendruomenėje! 🙏 Pagarbiai, SunSide.LT Administracija
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijungti dabar